דג לשבת • ברבוניות בטמפורה ורוטב איולי

מירי זורגר | צילום: אילוסטרציה No Comments on דג לשבת • ברבוניות בטמפורה ורוטב איולי
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

במסגרת התוכנית שף בהפתעה מגישה מירי זורגר מתכון לברבוניות בטמפורה בטעם נפלא. וגם, רוטב איולי שמתאים כמעט לכל סלט או מנה.

מצרכים
12 דגי ברבוניה נקיים ללא ראש
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי

לטמפורה
500 גרם קמח
10 גר' אבקת אפיה
3 ביצים מס 2
מלח פלפל שחור גרוס טרי
שום כתוש
1 כף שומשום בצבעים
סודה לפי ספיגה
אפשר להחליף 20 אחוז קמח בקורנפלור

אופן ההכנה
לערבב את המצרכים אך לא יותר מדי
לשים בקירור לחצי שעה לפני העבודה

 

איולי

8 מנות
זמן הכנה:5 ד
כוס מיונז
רבע כוס חומץ
רבע כוס מים
שן שום כתוש
שתי כפיות סוכר
שתי כפות עירית קצוצה

הכנת המנה:
מערבבים את המצרכים הנ"ל לרוטב דליל אך לא דליל מידי,טועמים ומתקנים טיבול



0 תגובות